06 – 538 55 006 | Huidstudio Bloos | Oranjelaan 54 | 2712GE | Zoetermeer

Elke vrouw verdient een Stralende huid en een Krachtige gezondheid

Wat kan Bloos voor je doen? 

Behandelingen 

 

Bij Bloos zijn er meerdere gezichtsbehandelingen te vinden gericht op huidverbetering, huidverzorging en of ontspanning. Alle behandelingen worden gegeven met 100 % natuurlijke huidverzorgingsproducten.

De merken in de praktijk zijn:

Société Provençale d’ Aromatherapie (S.P.A.)

Les Gavots

Altearah 

Lakshmi 

ZAO ( Natuurlijke make-up ) 

Behandeltrajecten

Wanneer je huid uit balans is geraakt heeft het extra aandacht nodig voor haar herstel. Ik adviseer je dan om een behandeltraject te doen. De duur van een traject is afhankelijk van wat de huid en lichaam nodig heeft. Ze hebben minimaal een duur van 3 maanden.

Nadat de oorzaak bekend is wordt er een traject op maat opgesteld. Aan het begin wordt er gestart met een voedingsanalyse om hierna een voedingsplan op maat te adviseren. Stapsgewijs ga je hiermee aan de slag.

De huid wordt behandeld met  meerdere gezichtsbehandelingen. Deze worden uitgevoerd met natuurlijke huidverzorgingsproducten. Gedurende het traject wordt de huid extra ondersteund met voedingssupplementen en therapeutische etherische oliën. 

Online Coaching 

Thuis aan de slag met het verbeteren van je huid en zelf leren wat het beste is voor jouw huid? Dat kan met het prachtige online programma ‘de stappen naar een stralende huid’.

Het programma bestaat uit 13 lessen. 13 stappen naar jouw huidverbetering. Elke week ga je aan de slag met 1 les. 

Elke week krijg je van mijn een video met ondersteunende literatuur en een opdracht waar je die week mee aan de slag gaat.

Een voorbeeld opdracht is een voedingsboekje bijhouden of je eigen huidverzorgingsproducten beoordelen

Een gezichtsbehandeling met producten uit de natuur is een Cadeau voor je huid.

In mijn praktijk is er voor elke vrouw haar huidconditie een behandeling te vinden. Iedere huid heeft zijn specifieke aandachtsgebieden. De huid geeft zichtbaar weer hoe je je voelt. Moe, energiek of gestrest. Door het werken met etherische oliën en plantenoliën kan je de huid precies geven wat zij op dat moment nodig heeft.

Er zijn verschillende opties om te starten met het verbeteren van je huid en gezondheid.  

Je kunt beginnen met een ervaringsbehandeling. Zo kun je zelf ervaren hoe prettig en mooi de producten van de natuur zijn. Er zijn verschillende gezichtsbehandelingen met of zonder massage erbij te boeken. 

Wanneer je huid al een langere tijd uit balans is, dan adviseer ik je een van mijn behandeltrajecten aan. Tijdens een behandeltraject creëer je een huidverbetering door een combinatie te maken van natuurlijke huidverzorging en met ondersteuning van gezonde voeding. Verder biedt ik ook online coaching aan, dan ga je thuis zelf aan de slag met je huidverbetering. 

Ik organiseer meerdere trainingen en workshops in het jaar. Een voorbeeld is de workshop ´ 100 % Puur vrouw´. 

Twijfel je wat jouw huid nodig heeft, maak een afspraak voor een adviesgesprek bij mij in de praktijk. 

 

Maak nu een afspraak 

Chat openen
Stel hier je vraag