Schoonheidssalon Zoetermeer

Schoonheidssalon Zoetermeer

Zoek je een schoonheidssalon die alleen natuurlijke huidverzorgingsproducten gebruikt? Een gezichtsbehandeling met natuurlijke huidverzorgingsproducten is een verwennerij voor je huid. In mijn huidstudio werk ik veel met etherische oliën, kruiden en plantenoliën. Deze ingrediënten hebben de kracht de huid te verzorgen en te verbeteren.

Natuurlijke huidverzorging bestaan uit ingrediënten die uit de natuur is gehaald. Deze ingrediënten mogen niet in een fabriek te zijn nagemaakt. Dan worden deze ingrediënten natuur-identiek genoemd. De natuur is zo slim dat dit nooit 100% kan worden nagemaakt. Dit komt omdat een plant zijn eigen stofwisseling heeft en hiervoor gebruikt hij vele belangrijke stoffen. Deze stoffen bepalen dat de natuurlijke ingrediënten zo’n mooie werking hebben voor de huid. Dit kan nooit synthetisch nagemaakt worden.

Waarom wil je natuurlijke huidverzorgingsproducten gebruiken?

Je huid is een levend orgaan en deze verdient een liefdevolle verzorging. De huid heeft vele functies die optimaal kan functioneren met natuurlijke huidverzorging. De natuur heeft het vermogen om de huid te herstellen, verzorgen en verbeteren. Het gezegde luidt ook  ‘Smeer niets op je huid wat je zelf niet kunt eten’. Laat ik nou net een masker hebben die is gemaakt van 2 kilo fruit!  Een kiwi masker of een abrikoos masker. Klinkt toch heerlijk?

Mijn missie is om elke vrouw te laten ervaren wat natuurlijke huidverzorging voor hun huid kan betekenen. Er zijn veel verschillende merken in cosmetica met allemaal een eigen filosofie. Maar als het komt om de ingrediënten in huidverzorgingsproducten zijn we dan wel zo kritisch? Vragen we ons vragen af voordat we een product kopen en op onze huid smeren? Maak jij een bewuste keuze bij de aanschaf van je huidverzorgingsproducten?

Bijvoorbeeld; Heeft het merk een filosofie? Is het een duurzaam merk? Welke ingrediënten zitten in mijn crème? Kunnen de ingrediënten een allergische reactie geven? Uit welke grondstoffen halen ze gebruikte ingrediënten?

Naar mijn idee mogen we een stuk kritischer zijn naar onze huidverzorgingsproducten. In mijn huidstudio kom ik veel vrouwen tegen die graag een huidverbetering willen. Om dit te realiseren heb je producten nodig met ingrediënten die echt wat doen voor je huid.

Dit is de reden waarom ik werk met natuurlijke huidverzorging!  

Schoonheidsspecialiste voor ontspanning

Schoonheidsspecialiste voor rug massage

Schoonheidsspecialiste voor anti aging

Schoonheidsspecialiste voor huidproblemen

Chat openen
Stel hier je vraag