06 – 538 55 006 | Huidstudio Bloos | Oranjelaan 54 | 2712GE | Zoetermeer

Online Advies & Plan

Weer een mooie, stralende huid en fitte gezondheid?

Heb je vragen over je huid en je gezondheid?  Je wilt al heel lang eens advies vragen maar het komt er maar niet van. Tijd maken in je agenda is lastig. Of vind je het nu best spannend om in deze tijd naar een therapeut te gaan?

Dit is de reden dat Praktijk Bloos een online gesprek ‘Advies & Plan’ aanbiedt.

Wat houdt een online gesprek ‘ Advies & Plan in?

Het is een intake gesprek online. We zien elkaar dan via het beeldscherm van de computer of telefoon. Na aanmelding online krijg je een Zoom link in je mail. Zoom is een programma waar je digitaal met elkaar kan bellen. Je ziet elkaar via beeldscherm van je computer of telefoon.

Door het online gesprek ´Advies & Plan ontdek je wat het probleem is van je klacht en welke stappen nodig zijn om deze problemen op te lossen. Na het online gesprek ´Advies &Plan  stel ik je een behandeltraject voor, zodat ik je kan helpen met het oplossen van jouw huidproblemen en gezondheidsklachten en jij weer blij wordt. Je krijgt een uitgebreid huidadvies inclusief advies welke huidproducten geschikt zijn voor jouw huidconditie.

Met welke vragen loop je rond?

  • Wat zou nu helpen voor mijn acne?
  • Ik wil van mijn eczeem af maar wil ook geen hormooncrème meer gebruiken?
  • Die pigmentvlekken op mijn wangen worden nu toch zichtbaarder, hoe erger voorkomen?
  • Zouden mijn darmklachten ook invloed hebben op mijn huid?
  • Waarom reageert mijn huid nou zo snel op producten?
  • Al een tijdje slecht gegeten, zou mijn huid nu daarom weer geïrriteerd raken?
  • Mijn huid reageert niet fijn op deze producten, hoe komt dat nou?

Je huid verbeteren met natuurlijke huidverzorging

Je wil graag je huid op de beste manier verzorgen, alleen slaag je er niet in om prettige huidverzorgingsproducten te vinden.  In de afgelopen jaren heb je al veel geprobeerd en niets hielp; of het nu hele dure of hele goedkope producten zijn. Als je op internet gaat zoeken wordt er zoveel geschreven over wat te doen bij een beschadigde huid.  Tips van ‘smeer citroen op de huid’ tot ‘smeer vaseline op je droge huid’.  Nu gebruik je verschillende producten door elkaar in de hoop op een comfortabele huid. 

Wanneer je een tijdschrift leest staan er verschillende berichten in over voeding. De ene keer heeft chocola wel effect op je huid en de andere keer moet je vooral zuivel vermijden. Wat is hiervan nou waar? Je merkt soms wel dat je huid reageert op wat je gegeten hebt. Zou het toeval zijn geweest. Ben je nog aan het zoeken welke voeding jouw huid kan ondersteunen?

 

In mijn praktijk gebruik ik bewezen methodes om jouw huid weer te laten stralen.  Door een combinatie te maken van natuurlijke huidverzorging en ondersteuning van gezonde voeding.

Deze  biologische, natuurlijke huidverzorgingsproducten, zoals Sociéte Provençale d’Aromathérapie en Les  Gavots, kunnen de huid namelijk echt ondersteunen, verzorgen en herstellen. Dit geeft jouw huid weer de veerkracht en balans terug voor een stralende huid.

De huidverzorgingsproducten worden op maat gemaakt en afgestemd aan jouw huidconditie.

“Hoe bijzonder is een gezichtsbehandeling met een masker waar twee kilo fruit in zit?”

Puur natuur!

Het is nu tijd voor verandering!

Je hebt het nu lang genoeg uitgesteld. Het is nu tijd voor een oplossing voor de langere termijn!

Maak nu een afspraak voor een online gesprek ‘ Advies & Plan’ in mijn praktijk. Het gesprek duurt gemiddeld 1 uur en de investering is 27,- euro. Door dit gesprek ontdek je wat het probleem is en welke stappen nodig zijn om deze problemen weg te nemen. Na het online gesprek stel ik je een behandeltraject voor, zodat ik je kan helpen met het oplossen van jouw huidproblemen en/ of gezondheidsklachten.

Een behandeltraject bestaat uit meerdere behandelingen; gezichtsbehandelingen en coachgesprekken voor een gezond voedingspatroon. De behandelingen zijn deels fysiek in de praktijk en deels thuis. Je leert hoe je thuis aan de slag kan met je huid te verbeteren. Het traject wordt ondersteund op jouw huid afgestemde huidverzorgingsproducten en etherische oliën.

In het traject nemen wij jouw voedingspatroon onder de loep. Vervolgens krijg je van mij een voedingsplan afgestemd voor jouw huid en lichaam. Hier zijn de coachgesprekken voor om jou te begeleiden en stap voor stap te ondersteunen naar een gezond voedingspatroon.

Maak nu een afspraak voor jouw online gesprek ‘Advies & Plan gesprek om zo snel mogelijk een stralende huid en fitte gezondheid te krijgen!

Neem contact op om een afspraak te maken:

Chat openen
Stel hier je vraag