06 – 538 55 006 | Huidstudio Bloos | Oranjelaan 54 | 2712GE | Zoetermeer

Huidveroudering verminderen

Ben je op zoek naar een huidverbetering zonder heftige behandelingen?

De huid verandert naarmate je ouder wordt. Je erfelijke genen hebben een rol hoe de huidveroudering verloopt. Maar een gezonde leefstijl heeft ook enorm veel invloed. Negatieve invloeden van de omgeving zijn bijvoorbeeld; wonen in de stad, roken, te weinig slapen, ongezonde voeding en veel stress.

Positieve invloeden op de huid zijn; ontspanning, goed slapen, yoga, wandelen en gezonde voeding. Hoe kan je hier nu een mooie balans in vinden?

Praktijk Bloos kan jou hiermee goed begeleiden. De basis is goed slapen en verzorgen met natuurlijke huidverzorging op basis van etherische oliën.

In mijn praktijk wordt er voor iedere vrouw een op maat gemaakt behandeltraject opgesteld. Iedere huid heeft zijn specifieke aandachtsgebieden. De huid geeft zichtbaar weer hoe je je voelt. Moe, energiek of gestrest. Door het werken met etherische oliën en plantenoliën kan je de huid precies geven wat zij op dat moment nodig heeft. 

Er zijn verschillende opties om te starten met het verbeteren van je huid.  

Je kunt beginnen met een ervaringsbehandeling. Zo kun je zelf ervaren hoe prettig en mooi de producten van de natuur zijn. Wanneer je huid al een langere tijd uit balans is, dan adviseer ik je een van mijn behandeltrajecten aan. Tijdens een behandeltraject creëren we een huidverbetering door meerdere gezichtsbehandelingen in korte periode te geven aan je huid.

Download
mijn gratis e-book:

‘Het Stappenplan naar een
Stralende Huid’

Voorbeeld Behandelingen in mijn praktijk:

De gezichtsbehandeling Puur Natuur

2 prachtige elementen in deze behandeling zijn:

  • een granenpeeling, deze maakt de huid heerlijk zacht.
  • Een vruchtenmasker, 2 kilo echt fruit op je huid. Geeft de huid de vitamines die zij nodig heeft

De gezichtsbehandeling Puur Stimulerend

  • 2 prachtige elementen in deze behandeling zijn:
  • Een stimulerend masker met etherische oliën
  • Een bindweefselmassage, dit stimuleert jouw huid om weer te verstevigingen.

Bindweefselmassage in kuurverband

Dit is een speciale verstevigende gezichtsmassage. Door de massage stimuleer je de doorbloeding en hierdoor worden o.a. de vitamines en mineralen opgenomen.

Chat openen
Stel hier je vraag