06 – 538 55 006 | Huidstudio Bloos | Oranjelaan 54 | 2712GE | Zoetermeer

Huidanalyse

Een mooie stralende huid, dat verdien jij toch ook?

Geef je huid de beste verzorging die er is. Verzorg en verbeter je huid met Natuurlijke huidverzorging. In mijn praktijk werk ik met prachtige natuurlijke huidverzorgingsproducten. De basis van mijn filosofie is de Franse aromatherapie in combinatie met gezonde voeding.  Zo behandel je de huid zowel vanuit de binnenkant als vanuit de buitenkant. Hiermee creëer je op een liefdevolle wijze een huidverbetering voor de langere termijn.

Spreekt dit je aan. Maak dan nu een afspraak voor een huidanalyse. 

Wat weet je na een huidanalyse ?

 • Je ontdekt welk huidtype je hebt
 • Je ontdekt wat het probleem is van je huid
 • Je krijgt een stappenplan om deze problemen weg te nemen
 • Je weet welk behandeltraject geschikt is voor jouw huid
 • Je krijgt de oplossing voor jouw huidverbetering

 

Welke vragen heb jij over je huid?

 • Wat zou nu helpen voor mijn acne?
 • Ik wil van mijn eczeem af maar wil ook geen hormooncrème meer gebruiken?
 • Die pigmentvlekken op mijn wangen worden nu toch zichtbaarder, hoe erger voorkomen?
 • Zouden mijn darmklachten ook invloed hebben op mijn huid?
 • Waarom reageert mijn huid nou zo snel op producten?
 • Al een tijdje slecht gegeten, zou mijn huid nu daarom weer geïrriteerd raken?
 • Mijn huid reageert niet fijn op deze producten, hoe komt dat nou?

Wil je jouw huid verzorgen, verbeteren en voeden met natuurlijke huidverzorging?

Je ziet en voelt dat je huid veranderd is de afgelopen periode. Hoe een huid zich veranderd verschilt per persoon. Het kan zijn dat je huid trekkerig aanvoelt door vocht te kort of geïrriteerd of zelfs pijnlijk aanvoelt door de ontstekingen. Er kunnen ook meer eczeemplekjes of allergiebultjes bij zijn gekomen. Of merk je dat de fijne lijntjes dieper zijn geworden in je gezicht.

Natuurlijk wil je graag de huid op de beste manier verzorgen. In de afgelopen jaren heb je al veel geprobeerd en niets helpt; of het nu hele dure of hele goedkope producten zijn. Als je op internet gaat zoeken wordt er zoveel geschreven over wat te doen voor de huidverbetering.  Tips van ‘gebruik dagelijks een scrub’ tot ‘smeer vaseline op je droge huid’.  Nu gebruik je verschillende producten door elkaar heen. In de winkels zie je door het vele aanbod van huidverzorging ook niet meer welke producten goed zijn voor je huid.

Zoek je al een lange tijd naar prettige huidverzorgingsproducten voor je huid? Heb je al veel gezichtsbehandelingen geprobeerd en het resultaat valt vaak tegen?

Zoek niet verder en plan je huidanalyse in.

 

 

Wie ben ik,

Els van derKleij?

Ik ben Els en uit eigen ervaring weet ik dat het een zoektocht is om de beste/ juiste verzorging te geven aan de huid. Zelf heb ik in het verleden een allergische huid gehad en kon weinig producten meer verdragen. Dit was waarschijnlijk het gevolg van overbehandeling van mijn huid met behandelingen zoals chemische peelings en microdermabrasie. Mijn darmproblemen hadden achteraf gezien ook invloed op mijn huid. De darmen en de huid hebben een sterke relatie met elkaar.

Nu ben ik ruim 15 jaar werkzaam met de huid en huidproblemen. Na verschillende opleidingen heb ik mijn kennis gebundeld en een uniek concept gecreëerd in mijn praktijk.

Natuurlijke huidverzorging en Gezonde biologische voeding zorgt voor een stralende huid.

Mijn allereerste gezichtsbehandeling met natuurlijke huidverzorging gaf mij een grote glimlach op mijn gezicht. Je huid echt verzorgen, verbeteren en voeden met puur natuurlijke producten. Een prachtige voorbeeld is een vruchtenmasker. Dit masker bestaat uit twee kilo fruit en ook echt alleen maar 2 kilo fruit. Hoe Uniek en Gaaf is dat!

Ik gun jou een fit en gezond leven wat mede het resultaat zal zijn van jouw stralende huid. Dit omdat jij jouw huid alleen maar gezonde voeding gaat geven. Ik streef ernaar om jou weer blij te maken met jouw huid. Geen schaamte meer, geen frustratie meer, alleen maar een stralende huid zonder zorgen.

Praktijk ervaringen van Clienten

Manon haar ervaring:

Bij eerdere pogingen om van mijn acne af te komen richtte men zich enkel op symptoombestrijding en bleef mijn huid erg onrustig en droog. Els ging met mij op zoek naar de oorzaak. Met haar begeleiding op het gebied van voeding, haar goede behandelingen die ze afstemt op de behoefte van je huid en de fijne producten die ze daarbij gebruikt, is mijn huid rustig en egaal geworden. Een ontzettend fijn gevoel om zonder make-up de deur uit te durven gaan!

Saskia haar ervaring:

Ik heb van Els de gezichtsbehandeling ‘Puur Balans’ ontvangen en vond dat een hele bijzondere ervaring. Ik werd ruim een uur in de watten gelegd en Els legde regelmatig uit wat ze aan het doen was en welke producten ze ging gebruiken. Ze is zeer ter zake kundig en onmiskenbaar een expert op het gebied van huidverzorging en voeding. Mijn huid voelde nog lang zacht en verfrist aan. Ik kan iedereen een behandeling en/of uitgebreid traject aanraden! De behandeling die ik heb gehad is zeker aan te bevelen.

Dion en Anja:

Mijn dochter van vijftien kreeg in het afgelopen jaar in toenemende mate last van acne. Op vakkundige wijze is door Els een behandeltraject voor haar huid ingezet waarbij ook haar voedingspatroon nauwkeurig werd bekeken. Inmiddels heeft zij vijf behandelingen gehad en is haar conditie van haar huid enorm verbeterd. Gezien dit resultaat en de uiterst prettige wijze waarop Els communiceert, kan ik haar bij iedereen aanbevelen.

 

Ervaar wat de natuur voor jou kan betekenen!

“Hoe bijzonder is een gezichtsbehandeling met een masker waar twee kilo fruit in zit?”

Puur natuur!

Start met een huidanalyse  

De huidanalyse duurt gemiddeld 1 uur en de investering is 27,- euro. Door deze huidanalyse ontdek je wat het probleem is van je huid en welke stappen nodig zijn om deze problemen weg te nemen. Na deze huidanalyse stel ik je een behandeltraject voor, zodat ik je kan helpen met het oplossen van jouw huidproblemen en jij weer blij wordt van jouw huid.

In een behandeltraject zitten een aantal behandelingen die zijn afgestemd op jouw huid. Het traject wordt ondersteund met op jouw huid afgestemde huidverzorgingsproducten en etherische oliën. In het traject nemen wij jou voedingspatroon onder de loep. Vervolgens krijg je van mij een voedingsplan afgestemd voor jouw huid en lichaam.

Maak direct een afspraak voor jouw huidanalyse om zo snel mogelijk een stralende huid te krijgen!

 

Jij verdient toch ook 100% Puur natuur voor je huid?

Praktische informatie

Je bent welkom voor de huidanalyse bij mij in de praktijk in Zoetermeer.

Mijn praktijk bevindt zich op de 1e etage boven een dameskapper. Je bent welkom om via de kapper naar mijn praktijk te lopen. Zij zullen je ontvangen en naar boven sturen. Wanneer je even moet wachten mag je plaats nemen in de wachtruimte van de kapper.

De totale duur van de huidanalyse  is gemiddeld 1 uur. Ik neem ruim de tijd om je vragen te beantwoorden en je de adviezen te geven.

Ik zie je graag in mijn praktijk,

Stralende groet,

Els

Neem contact op om een afspraak te maken:

Chat openen
Stel hier je vraag