06 – 538 55 006 | Huidstudio Bloos | Oranjelaan 54 | 2712GE | Zoetermeer

Gezondheid-Check

 

“Laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding.”

– Hippocrates, circa 330 voor Christus –

Je voeding bepaalt hoe je lichaam aanvoelt, hoeveel energie het heeft voor de dag. Het begrip ‘Orthomoleculair betekent dat elke lichaamscel de optimale hoeveelheden voedingsstoffen nodig heeft in de juiste verhoudingen om zo goed mogelijk te functioneren.

Al een tijdje loop je met vragen rond over je lichaam. Je hebt bijvoorbeeld last van je darmen of je menstruatie is erg onregelmatig. Soms leg je weleens de link naar wat je gegeten hebt maar echt helemaal snappen doe je het nog niet. Waar reageer je nu eigenlijk op?

In de periode van nu, met het coronavirus is het belangrijk om je immuunsysteem te versterken. Maar hoe doe je dat nou? Welke voeding is erg belangrijk en wat kan je beter laten staan?

Maak dan nu een afspraak voor een Gezondheid-check.

Dit houdt in dat je vijf dagen je voeding bij gaat houden in een voedingsdagboek. Tijdens onze afspraak nemen we een aantal vragenlijsten door. Dit samen met het voedingsdagboek geeft informatie over je klacht. Door deze gezondheid-check ontdek je wat het probleem is van je klacht en welke stappen nodig zijn om deze problemen weg te nemen. Na dit gesprek stel ik je een behandeltraject voor, zodat ik je kan helpen met het oplossen van jouw problemen en jij weer lekker in je vel zit.

‘Wat is Orthomoleculaire voeding? 

Spelen deze gezondheidsvragen door je gedachten?

 

  • Wat zou nu echt helpen om van mijn buikklachten af te komen?
  • Ik wil van mijn heftige menstruatieklachten af.
  • Wanneer ga ik weer lekker slapen zodat ik fit wakker wordt?
  • Zouden mijn darmklachten ook invloed hebben op mijn huid?
  • Waarom reageert mijn lichaam nou zo?
  • Ik wil graag gezond eten, maar wat is nu gezonde voeding?
  • Mijn lichaam is vaak moe na het eten, waardoor zou dat komen?

Waarom wil je biologische voeding?

Je lichaam krijgt zijn energie met een gevarieerd voedingspatroon. Lekker veel groenten, fruit, noten en zaden. Het liefst wil je biologische voeding verwerken in je gerechten. Deze groente en fruit zijn geteeld zonder bestrijdingsmiddelen en bevatten meer bioactieve stoffen. De smaak is ook zoveel lekkerder. Tijdens mijn behandeltrajecten gaan we samen werken aan een gezond voedingspatroon. Je gaat zelf leren welke voeding goed voor jou is en dit zul je ook zelf gaan ervaren.

Investering : 97,- 

 

Wordt Orthomoleculaire voeding vergoed door de zorgverzekering?

Ik ben lid van de beroepsgroep MBOG en ben aangesloten bij de KAB. Hierdoor kan deze behandeling worden vergoedt door verschillende zorgverzekeraars. Controleer even je eigen zorgverzekeraar zodat je weet waar je voor in aanmerking komt. Het wel afhankelijk van je eigen zorgpakket. 

Wat is Orthomoleculaire voeding?

Orthomoleculaire voeding richt zich op een goede inname van waardevolle vitaminen uit de voeding. Processen in het lichaam functioneren het meest optimaal wanneer de voeding goede hoeveelheden vitamines, mineralen, aminozuren en andere nutriënten bevat. De orthomoleculaire voeding streeft ernaar de lichaamscellen de benodigde voedingsstoffen in optimale hoeveelheden aan te bieden met zo min mogelijk verontreinigingen.

Dit houdt in:

  • Een gezonde, evenwichtige voeding, bij voorkeur biologisch, puur en natuurlijk.
  • Richt zich met name op preventie van ziekte en het verbeteren van gezondheid en welzijn

Neem contact op om een afspraak te maken:

Chat openen
Stel hier je vraag