Ervarings-behandeling voor je huid

Wil je jouw huid verzorgen, verbeteren en voeden met natuurlijke huidverzorging? 

In de afgelopen jaren heb je al veel huidverzorgingsproducten geprobeerd en niets helpt; of het nu hele dure of hele goedkope producten zijn. Je wilt graag je huid op de beste manier verzorgen, alleen slaag je er niet in om prettige huidverzorgingsproducten te vinden. In de winkels door het vele aanbod van huidverzorging zie je ook niet meer welke producten goed zijn voor je huid. 

Je ziet en voelt dat je huid veranderd is de afgelopen periode. Hoe de huid zich veranderd verschilt per persoon. De één blijft last houden van zijn eczeem of krijgt meer allergiebultjes, meer rimpels of juist meer verstoppingen en mee-eters bij een acne huid. 

Als je op internet gaat zoeken wordt er zoveel geschreven over wat te doen bij een beschadigde huid.  Tips van ‘smeer citroen op de huid’ tot ‘smeer vaseline op je droge huid’.  Nu gebruik je verschillende producten door elkaar in de hoop op een comfortabele huid. 

Zoek je al een lange tijd naar prettige huidverzorgingsproducten voor je huid?

Heb je al veel gezichtsbehandelingen geprobeerd en het resultaat valt vaak tegen?

Ik nodig jou als stralende vrouw graag uit voor een huidanalyse en een ervaringsbehandeling met natuurlijke biologische huidverzorgingsproducten.

Wie ben ik,

Els van derKleij?

Ik ben Els en uit eigen ervaring weet ik dat het een zoektocht is om de beste/ juiste verzorging te geven aan de huid. Zelf heb ik in het verleden een allergische huid gehad en kon weinig producten meer verdragen. Dit was waarschijnlijk het gevolg van overbehandeling van mijn huid met behandelingen zoals chemische peelings en microdermabrasie. Mijn darmproblemen hadden achteraf gezien ook invloed op mijn huid. De darmen en de huid hebben een sterke relatie met elkaar.

Nu ben ik ruim 15 jaar werkzaam met de huid en huidproblemen. Na verschillende opleidingen heb ik mijn kennis gebundeld en een uniek concept gecreëerd in mijn praktijk.

Natuurlijke huidverzorging en Gezonde biologische voeding zorgt voor een stralende huid.

Mijn allereerste gezichtsbehandeling met natuurlijke huidverzorging gaf mij een grote glimlach op mijn gezicht. Je huid echt verzorgen, verbeteren en voeden met puur natuurlijke producten. Een prachtige voorbeeld is een vruchtenmasker. Dit masker bestaat uit twee kilo fruit en ook echt alleen maar 2 kilo fruit. Hoe Uniek en Gaaf is dat!

Ik gun jou een fit en gezond leven wat mede het resultaat zal zijn van jouw stralende huid. Dit omdat jij jouw huid alleen maar gezonde voeding gaat geven. Ik streef ernaar om jou weer blij te maken met jouw huid. Geen schaamte meer, geen frustratie meer, alleen maar een stralende huid zonder zorgen.

Praktijk ervaringen van Clienten 

Manon haar ervaring:

Bij eerdere pogingen om van mijn acne af te komen richtte men zich enkel op symptoombestrijding en bleef mijn huid erg onrustig en droog. Els ging met mij op zoek naar de oorzaak. Met haar begeleiding op het gebied van voeding, haar goede behandelingen die ze afstemt op de behoefte van je huid en de fijne producten die ze daarbij gebruikt, is mijn huid rustig en egaal geworden. Een ontzettend fijn gevoel om zonder make-up de deur uit te durven gaan!

Saskia haar ervaring:

Ik heb van Els de gezichtsbehandeling ‘Puur Balans’ ontvangen en vond dat een hele bijzondere ervaring. Ik werd ruim een uur in de watten gelegd en Els legde regelmatig uit wat ze aan het doen was en welke producten ze ging gebruiken. Ze is zeer ter zake kundig en onmiskenbaar een expert op het gebied van huidverzorging en voeding. Mijn huid voelde nog lang zacht en verfrist aan. Ik kan iedereen een behandeling en/of uitgebreid traject aanraden! De behandeling die ik heb gehad is zeker aan te bevelen.

Dion en Anja:

Mijn dochter van vijftien kreeg in het afgelopen jaar in toenemende mate last van acne. Op vakkundige wijze is door Els een behandeltraject voor haar huid ingezet waarbij ook haar voedingspatroon nauwkeurig werd bekeken. Inmiddels heeft zij vijf behandelingen gehad en is haar conditie van haar huid enorm verbeterd. Gezien dit resultaat en de uiterst prettige wijze waarop Els communiceert, kan ik haar bij iedereen aanbevelen.

Waarom wil je biologische natuurlijke huidverzorging voor je huid?

Je huid is een kwetsbaar orgaan waar we lief en teder voor moeten zijn. Je huid heeft veel belangrijke functies voor ons als mens. Door alle invloeden van buitenaf maken we de huid gevoelig met alle gevolgen van dien. Het is al eeuwen oud dat de mens producten van de natuur gebruiken om de huid te verzorgen.

Biologische natuurlijke producten kunnen de huid echt herstellen. Natuurlijke producten bevatten o.a kruiden, oliën en extracten van bloemen en planten.

Pure voeding kan de huid ondersteunen en herstellen naar een stralende huid. De huid krijgt zijn vitamines door voeding.

Het resultaat van de huid op deze manier te verzorgen:

  • Een stralende gezonde huid
  • Een gezond en fit lichaam door de gezonde voeding
  • Een oplossing voor de langer termijn
  • Een comfortabel huid die verzorgd wordt met heerlijke huidproducten

Ervaar wat de natuur voor jouw huid kan doen

Welke huidverzorging? 

In mijn praktijk gebruik ik bewezen methodes om jouw huid weer te laten stralen.  Door een combinatie te maken van natuurlijke huidverzorging en ondersteuning van gezonde voeding.

Deze  biologische, natuurlijke huidverzorgingsproducten, zoals Sociéte Provençale d’Aromathérapie en Les  Gavots, kunnen de huid namelijk echt ondersteunen, verzorgen en herstellen. Dit geeft jouw huid weer de veerkracht en balans terug voor een stralende huid.

De huidverzorgingsproducten worden op maat gemaakt en afgestemd aan jouw huidconditie.

“Hoe bijzonder is een gezichtsbehandeling met een masker waar twee kilo fruit in zit?”

Puur natuur!

Start met een huidanalyse en een Ervaringsbehandeling

Geef jezelf een huidanalyse en een ervaringsbehandeling met natuurlijke huidverzorgingsproducten. De investering is normaal 124,- euro. Nu bied ik deze huidanalyse en de eerste ervaringsbehandeling aan voor 79,- euro.

We starten met een uitgebreide vragenlijst, hierna volgt een analyse van je huid. Na alle informatie te hebben verzameld volgt er een huidadvies afgestemd op jouw huid. Hierna start je ervaringsbehandeling met natuurlijke huidverzorgingsproducten.

Wat ga je ervaren tijdens de ervaringsbehandeling?

  • Start met reiniging van de voeten om afvalstoffen vanuit het lichaam af te voeren
  • Een ontspannende reiniging van het gezicht waarbij je heerlijk tot rust komt
  • Een diepreinigende unieke granenpeeling om de huid te stimuleren
  • Een voedend masker met mineralen om je huid een boost te geven
  • afsluitend een ontspannende gezichtsmassage met jojoba olie en een afsluitende creme

Jij verdient toch ook 100% Puur natuur voor je huid?

Praktische informatie

Je bent welkom voor de huidanalyse en ervaringsbehandeling bij mij in de praktijk in Zoetermeer.

Mijn praktijk bevindt zich op de 1e etage boven een dameskapper. Je bent welkom om via de kapper naar mijn praktijk te lopen. Zij zullen je ontvangen en naar boven sturen. Wanneer je even moet wachten mag je plaats nemen in de wachtruimte van de kapper.

De totale duur van de huidanalyse en ervaringsbehandeling is gemiddeld 1,5 uur tot 2 uur. Ik neem ruim de tijd voor je om de behandelingen en adviezen aan jou te geven.

Na een ervaringsbehandeling kan je starten met een behandeltraject. Een traject start je wanneer je last hebt van huidproblemen die al een langere tijd aanwezig zijn.

Huidproblemen die al een tijdje aanwezig zijn, zijn na één gezichtsbehandeling helaas meestal niet opgelost. Dit heeft altijd enige tijd nodig. Je zult wel gelijk de comfort terug krijgen na het verzorgen met natuurlijke huidverzorging. Je voelt echt de werking van deze natuurlijke huidverzorging.

Ik zie je graag in mijn praktijk,

Stralende groet,

Els

Neem contact op om een afspraak te maken:

Chat openen
Stel hier je vraag