06 – 538 55 006 | Huidstudio Bloos | Oranjelaan 54 | 2712GE | Zoetermeer

Verzorg en kalmeer je eczeem huid 

Een comfortabele huid zonder jeuk en roodheden?

Eczeem is een huidaandoening die gepaard gaat met vele ongemakken. Jeuk, roodheid, droge huid en wondjes op de huid de zichtbare kenmerken. Eczeem kan overal op het lichaam voorkomen en in de verschillende levensjaren ontstaan.

De juiste huidverzorgingsproducten vinden is lastig met een eczeem huid. Parfumstoffen in een dagcrème kunnen al een behoorlijke heftige reactie geven en de eczeem doen opvlammen. Heb jij ook al veel geprobeerd en nog niet gevonden wat je huid comfortabel laat aanvoelen?

De reguliere zorg geeft als verzorging van de huid een lanette zalf, dit is een vette zalf. En wanneer het eczeem opspeelt, wordt er corticosteroïden crème geadviseerd.

Wat kan ik betekenen voor de eczeem huid?

Eerst gaan we op zoek naar de oorzaak. Waarom reageert jou huid in de vorm van eczeem? Is het een allergische reactie? Is je immuunsysteem te actief tegen allergenen aan het strijden? Na antwoorden op deze vragen te hebben gekregen stel ik een behandeltraject op.

Een behandeltraject bestaat uit gezichtsbehandelingen en een afgestemd voedingsplan. Het verschilt per persoon hoe we het traject opbouwen en hoeveel behandelingen er nodig zijn.

Hoe wordt je eczeem huid rustig?

De huid ga je voorzichtig laten wennen aan natuurlijke huidverzorging. De basis zal in het begin als verzorging een aloe vera en jojoba olie zijn. Hiermee wordt de huid gekalmeerd en gevoed. Als de huid hieraan gewend is bouwen we op naar een creme met meerdere verzorgende werkstoffen erin. Dit is één van de onderwerpen die aan bod komen tijdens het behandeltraject.

In mijn praktijk gebruik ik bewezen methodes om jouw huid weer te laten stralen.  Door een combinatie te maken van natuurlijke huidverzorging en ondersteuning van gezonde voeding.

Deze  biologische, natuurlijke huidverzorgingsproducten, zoals Sociéte Provençale d’Aromathérapie en Les  Gavots, kunnen de huid namelijk echt ondersteunen, verzorgen en herstellen. Dit geeft jouw huid weer de veerkracht en balans terug voor een stralende huid.

 

Neem contact op om een afspraak te maken:

Chat openen
Stel hier je vraag