06 – 538 55 006 | Huidstudio Bloos | Oranjelaan 54 | 2712GE | Zoetermeer

Aanbevelingen

 Ik heb bij Els veel geleerd over voeding en geleerd dat er heel veel mogelijkheden zijn als het gaat om lekker gezond eten. Ze heeft mij enorm geholpen door goed te luisteren naar mijn problematiek en altijd samen een oplossing te zoeken. Een hele goede ervaring!

Faye

Bij eerdere pogingen om van mijn acne af te komen richtte men zich enkel op symptoombestrijding en bleef mijn huid erg onrustig en droog. Els ging met mij op zoek naar de oorzaak. Met haar begeleiding op het gebied van voeding, haar goede behandelingen die ze afstemt op de behoefte van je huid en de fijne producten die ze daarbij gebruikt, is mijn huid rustig en egaal geworden. Een ontzettend fijn gevoel om zonder make-up de deur uit te durven gaan!

Anoniem

Mijn dochter van vijftien kreeg in het afgelopen jaar in toenemende mate last van acne. Op vakkundige wijze is door Els een behandeltraject voor haar huid ingezet waarbij ook haar voedingspatroon nauwkeurig werd bekeken. Inmiddels heeft zij vijf behandelingen gehad en is haar conditie van haar huid enorm verbeterd. Gezien dit resultaat en de uiterst prettige wijze waarop Els communiceert, kan ik haar bij iedereen aanbevelen.
Dian en Anjo

Door Els ben ik erg goed en prettig behandeld.

Ik had een litteken op mijn wang en deze heeft zij enkele keren behandeld met coagulatie. Tijdens de behandeling was zij zeer prettig en rustig aan het uitleggen wat zij ging doen en wat ik kon verwachten. Ik kreeg elke keer een rustgevende olie mee om thuis te smeren om te verzachten.
Het belangrijkste het litteken is bijna verdwenen.
Een topper!

Els

De behandelingen van Els zijn Super. Omdat ik in het buitenland woon gebruik ik meer haar producten. de dag- en nachtcrème, gezichtsreiniger en masker zijn fantastisch. Mijn ogen zijn erg gevoelig voor crèmes. Haar producten irriteren totaal mijn ogen niet, ze zijn heel zacht.
Annelies

Download
mijn gratis e-book:

‘Het Stappenplan naar een
Stralende Huid’

Al geruime tijd heb ik last van uitslag in mijn gezicht. Van huisarts en diverse dermatologen kreeg ik steeds te horen dat het eczeem was. En kreeg vervolgens hormooncrèmes om de uitslag te verhelpen. Dat werkte inderdaad, maar ik ben niet enthousiast over het gebruik van dergelijke crèmes. De uitslag werd verholpen maar kwam steeds weer terug en ik wilde graag de oorzaak weten waar de uitslag vandaan kwam. Na veel zelfonderzoek kwam ik op de site van Els van der Kleij. Huidtherapeut en orthomoleculair therapeut in 1. Daar was ik naar op zoek! De eerste afspraak was snel gemaakt. Met haar ben ik een en ander op papier gaan zetten, zoals leef- en eetgewoontes. Na een aantal door haar aangevraagde tests en pure plantaardige crèmes is de uitslag in mijn gezicht vrijwel verdwenen. Eindelijk iemand gevonden die de moeite neemt om echt naar je te luisteren en de oorzaak van je huidproblemen onder de loep te nemen. Ik kan een ieder haar professionaliteit aanbevelen!
Yolanda

Bij het begrip ‘Orthomoleculaire voedingstherapie’ wordt het vermogen verstaan om met behulp van gerichte, gezonde basis voedingsmaatregelen en voedingssuppletie ziekteprocessen te herstellen. Door het leggen van verbanden tussen klachten en symptomen enerzijds en niet adequaat verlopende biochemische processen anderzijds, kan inzicht worden verkregen in welke (micro-)nutriënten in een bepaalde situatie het zelf genezende vermogen van het lichaam kunnen helpen of ondersteunen.  

Chat openen
Stel hier je vraag